onsdag 29. august 2012

Er det noen der ute i blogg verden som kan hjelpe meg.


Jeg får ikke lastet opp flere bilder på bloggen.
Og jeg vet ikke hvor jeg går inn for å gjøre noe
med det.

Noen som har råd eller har noen tips.

Da blir Fru Marit så glad.

16 kommentarer:

 1. Vet noen kjøper seg plass, men hvor...sikkert noen som kan svare deg;) ..det lønner seg nok å forminske bilder for å slippe og bruke så mye plass...
  ha en fin kveld, klem;)

  SvarSlett
 2. Det ser ut til å være et problem for flere. Jeg har også slitt med det. Det har ordnet seg av seg selv i dag heldigvis.Jeg får ikke endret headeren min, melding om at der ikke er mer kapasitet. Har du vært borti det?

  SvarSlett
 3. du kan betala med ditt Visa kort nu minns jag inte men det står nog i någon ruta du får upp .det kostade mig 4 euoro o jag har kapacitet så mycket att jag inte hinner använda det på ett år .Betalningen sker en gång per år och då man betalat en gång går betalning ut automatiskt nästa år om du inte vill annat ,hoppas du förstår vad jag menar .Det är i alla fall ett billigt nöje ,kram Nette

  SvarSlett
 4. Hei Marit.
  Så kjedelig. Om du har gått tom for plass finner du dette sannsynligvis ut på følgende måte.
  Gå til websiden: http://picasaweb.google.com
  Logg på med samme brukernavn og passord som du benytter på bloggen din. Da vil du sannsynligvis se alle bildene du har i bloggen din under en mappe med samme navn som nettopp bloggen din.
  Nederst på siden ser du hvor mye plass du har brukt. Du har for tiden 1000 MB gratis av Google, men om du har brukt opp dette, så kan du klikke på "Upgrade storage" rett etter plassen med opplysning om hvor mye datamengde du har brukt. Det er ikke så dyrt å oppgradere. For tiden koster det rundt 150 kroner året for 25x så mye lagringsplass som du har hatt hittil.
  Selv krymper jeg bildene før jeg laster dem opp på bloggen. Jeg har derfor ikke brukt mer enn 37 av 1000 Mb, så i fremtiden er det kanskje lurt å endre bildestørrelsen på bildene dine?
  Det finnes noen veldig enkle og gode gratisprogrammer som krymper bildene automatisk for deg :-)
  Ha en fin dag.
  Stein

  SvarSlett
 5. Uf da, du kan eventuelt gøre som mig - jeg uploader mine billeder til tinypic.com og linker dertil. Jeg synes, det er nemt, og der er aldrig problemer. Klem!

  SvarSlett
 6. Jepp, ser det er flere som har samme problem idag, æ hadde det i vinter en gang, da måtte æ kjøpe mere plass til bildene det var ikke dyrt, men husker ikke korsen æ gjorde det, fikk hjelp av ungene mine , Renate og Rebekka, håper du får løst problemet , Marit :O)

  SvarSlett
 7. Hei, så kjedelig da! Du tar fine bilder og jeg vil jo gjerne se flere! Stein har forklart så bra, men hvis du nå ikke har brukt opp plassen, kan det også hjelpe å prøve med annen nettleser. Jeg har hatt trøbbel med blogspot og Opera i flere måneder, men nå virker det igjen. Det e business i dette så klart, Google som eier Blogspot ønsket selvsagt at jeg skulle ta i bruk deres nettleser - men det vil jeg jo gjerne få lov til å velge selv ;-)

  Håper du finner ut av det!

  SvarSlett
 8. Har nettopp hatt de samme problemet, måtte tilslutt krype til korset å kjøpe meg meir plass. Heldigvis var de ikkje dyrt i det heile, trur de var sånn ca 15 kr mnd. De kan eg leve med :-)

  SvarSlett
 9. Hei! Jeg hadde samme problemet for en tid tilbake. Vart helt fortvilt og hadde mest lyst til å gi opp. Problemet var at jeg hadde lastet inn for store bilder. Jeg har begynt å forminske bildene i Paint. Og nå legger jeg ut masse bilder. Har ikke betalt noe ekstra....det løste seg bare selv når jeg forminsket bildene. Syns Blogger burde informere nye brukere om dette......kjedelig iallefall når man plutselig står der og ikke får lagt ut bilder.

  Masse lykke til!! Gleder meg til å se flere flotte bilder:))

  SvarSlett
 10. Jag gjord som Nette, dvs köpte mer plats men jag kommer inte ihåg hur jag gjorde mer än att det kom upp en rura som man kunde klicka sig vidare i..
  Hoppas du löser det hela för vi är många som inte vill vara utan dina fina bilder..
  Kram Lotta

  SvarSlett
 11. Hei, det ser ut for at flere vet hvordan dette gjøres. I går da jeg skulle lage innlegg fikk jeg ikke lastet ned bilder fra Picasa, men det var ikke noe om at jeg hadde brukt for mye plass...men i dag fikk jeg lastet bildene først opp på nettalbumet, så fikk jeg lastet det over til bloggen etterpå.
  Håper at du finner ut av det, det er jo så kjedelig når det bare plutselig er stopp!
  Fortsatt god uke til deg.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 12. Rada moja, pozmniejszaj zdjęcia z poprzednich postów i będziesz mogła znowu umieszczać zdjęcia. Ja mam zdjęcia na blogu przeważnie 800 x 600 pikseli i bardzo mało wykorzystanego limitu z 1024 MB w Albumie Picasa. Pozdrawiam.

  SvarSlett
 13. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 14. Council of mine, lower photo of the previous posts and you'll be able to post the images again. I have a photo on the blog usually 800 x 600 pixels and very little used limit of 1024 MB in Picasa Album. Yours.

  SvarSlett
 15. Hei Marit,

  Jeg har akkurat samme problem som deg, og jeg har sjekket min Picasakonto. Jeg har kun brukt 9% av min kvote der, så det er ikke der problemet ligger i mitt tilfelle. Siden vi bor så nærme hverandre så er det jo litt rart at akkurat vi skulle ha det samme problemet. Har du hørt om flere med samme problem i nærheten?
  Jeg håper det løser seg snart. Ikke svarer google privatpersoner heller, så det er ingen å henvende seg til... Klem Marit

  SvarSlett
 16. Hei! Dette var nyttig å lese. Håper det ordner seg Marit.

  SvarSlett

Takk takk for dine ord.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i denne bloggen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...